Om Hjertemotionodense

Hjertelig velkommen til Hjerteforeningen Odense

 

Oplysning, forebyggelse og patientstøtte

Hjerteforeningen Odense formidler Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse og oplyser om hjertesygdomme.

Vores arbejde omfatter bl.a. indsamling af penge samt hvervning af nye medlemmer til Hjerteforeningen. Det foregår ved, at vi fx kommer ud med hjertebilen til forskellige arrangementer så som sportsbegivenheder, kulturelle og almen offentlige begivenheder i form af markedsdage osv. Her kan man så få en snak med andre hjertepatienter og måske pårørende.

Hjerteforeningens landsdækkende kampagner bakkes op med lokale aktiviteter. Så hold øje med vores kalender, facebookside, hvor du løbende kan følge med i vores tilbud og aktiviteter i årets løb.
Bliv medlem af Hjerteforeningen og vær med til at støtte en god sag. I Hjerteforeningen er alle velkomne. Foreningen er ikke kun for hjertepatienter.

 

Rådgivningscentret Odense

Hjerteforeningen Odense (lokalforeningen) arbejder tæt sammen med det lokale rådgivningscenter i Kochsgade 31D, 5000 Odense C

 

Meld dig som frivillig

Har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen, så kontakt en fra bestyrelsen, som så kan fortælle mere om arbejdet i Hjerteforeningen Odense.

Som frivillig får du masser af oplevelser og glæde ved at løse opgaver i fællesskabet, tilfredsstillelsen ved at gøre en indsats og måske hjælpe andre. Du kan samtidig opnå personlige kvalifikationer gennem kurser, foredrag og andre lærerige oplevelser.

Hjertemotion er en del af Hjerteforeningen.
Besøg Odense afdelingen af Hjerteforeningen.

Ring til Hjertelinjen på

70 25 00 00